Musik 0 Comments

Ariana Grande’s ‘Positions’ tillbringar andra veckan på nr 1 på Billboard 200

Plus: Kid Larois ” F * ck Love ” slår nytt höjdpunkt, den sena King Von får första topp 10, NAV: s ‘Emergency Tsunami’ debuterar på nr 6.
Ariana Grande’s Positions tillbringar en andra vecka på nr 1 på Billboard 200-albumlistan, eftersom uppsättningen tjänade 82 000 motsvarande albumenheter i USA under veckan som slutade 12 november (ned 53%), enligt Nielsen Music / MRC Data. Det böjde sig ovanför listan för en vecka sedan med 174 000 intjänade enheter.

Det är Grande: s andra topplista som tillbringar två veckor på nr 1, efter Thank U, Next, som totalt tillbringade två veckor i spetsen (debutveckan och andra veckan – 23 februari och 2 mars 2019) . Positions är Grandes femte nummer 1-album totalt.

Billboard 200-listan rankar veckans mest populära album i USA baserat på multimetrisk konsumtion mätt i motsvarande albumenheter. Enheterna omfattar albumförsäljning, spårekvivalenta album (TEA) och streamingekvivalenta album (SEA). Varje enhet motsvarar en albumförsäljning eller tio enskilda spår som sålts från ett album eller 3750 annonsstödda eller 1 250 officiella ljud- och videoströmmar betalda / prenumerationer som genereras av låtar från ett album.