Musik 0 Comments

Diddy blir viral med rolig pooldykvideo

Sean “Diddy” Combs spenderar mycket välbehövlig tid på sitt dyk.

Tidigare i veckan tog den 51-åriga hiphopmogulen till sociala medier för att dela en rolig video om sig själv att ta ett dyk i sin pool. I klippet fäster en seriöst snygg Combs på glasögonen och tar ett djupt andetag innan han hoppar in medan Bob Marley och Wailers “Concrete Jungle” spelar i bakgrunden.

Tio sekunders videon blev snabbt viral och fick reaktioner från kändisar som Justin Bieber och supermodellen Naomi Campbell. “Haha”, kommenterade Bieber på Instagram. Campbell tillade “Bravo Brother” följt av flera emojier med handklap.

Usher och Ty Dolla $ ign var också mycket roliga av klippet, med båda artisterna som kommenterade Diddys Instagram-inlägg med en serie skrattgråtande emojis.

Över på TikTok kommenterade användaren kim_sree på lämpligt sätt: “Det dyket är exakt hur 2020 går.” En annan åskådare, hmariee17, jämförde Diddys dopp med ett barn som bad sin förälder att se dem göra ett “lamt trick”.

Naturligtvis inspirerade Diddys nära magflop också många komiska memes, inklusive en av Diddy som svängde som Spider-Man och en annan av honom som hoppade på ett tävlingshinder.